Winterexpositie weer open vanaf 15 januari 2022

Beste kunstvrienden,

We zijn weer open met onze Winterexpositie! Vanaf 15 januari 2022 elke zondag open van 13-17 uur, alle andere dagen op afspraak.

(op zondag welkom zonder afspraak, wel met mondkapje, QR Code en afstand houden)

Prachtige kunstwerken van Reinoud van Vught, Theo Kuijpers, Janus Metsaars, Linda Arts, Toon Teeken, Ditty Ketting, Rolf Weijburg en vele anderen, met o.a. glas van Barbara Nanning, Sabine Lintzen en Arnout Visser. Daarnaast en grote stock voorraad van diverse kunstenaars. Voor ieder wat wils.

WINTERAANBIEDING

Speciaal voor deze winterperiode geven we 10% korting op de meeste grafiek, voor een selectie van onze grafiek zie JoLi Grafiek waarbij de grafiek aan het eind van die pagina al een hele gunstige prijs heeft, deze zijn te herkennen aan de prijsstickers.

Meer informatie: www.galeriejoli.nl of Facebook / Instagram Johan ter Haar.

Welkom om te komen kijken!  


 
Reinoud van VughtJanus Metsaars


 
Theo KuijpersDitty Ketting


 
Siemen Dijkstra
Rolf Weijburg


Winteraanbieding Grafiek

Speciaal voor deze winterperiode geven we 10% korting op de meeste grafiek, voor een selectie van onze grafiek zie JoLi Grafiek  waarbij de grafiek aan het eind van die pagina al een hele gunstige prijs heeft, deze hebben een prijssticker. Hier een paar voorbeelden van grafiek met lijst, van de stickerprijs gaat ook nog eens 10% korting af!  

 


Exposities Galerie JoLi  

Winterexpositie Galerie JoLi

tot en met 13 februari 2022Presently

20 februari 2022 -17 april 2022

Nelleke Beltjens, Sarah Walker, Thomas Kemper

Fraaie combinatie van 3 kunstenaars: Nelleke Beltjens (NL), Sarah Walker (USA) en Thomas Kemper (D). Nelleke heeft Sarah en Thomas uitgenodigd voor deze expositie, hun werk past heel goed bij elkaar. Voor Sarah en Thomas is het de eerste keer dat ze in Nederland exposeren. Nieuwe namen in de galerie en prachtig nieuw werk met een bijzondere gelaagdheid en zeer fraaie complexiteit!
 
Thomas Kemper, 2020 – 04 – 01, oil and alkyd on paper, cut and new reassembled, 49 x 75 cm  


Galerie JoLi

Exposities van hedendaagse kunst van diverse kunstenaars en een fantastisch uitzicht over de Grensmaas. De galerie ligt in het hart van het Rivierpark Maasvallei, een nieuw natuurgebied rondom de Grensmaas in NL en België. Een galeriebezoek als culturele tussenstop tijdens uw wandeling of fietstocht! Ook geschikt om te combineren met een bezoek aan de steden Roermond, Sittard of Maastricht. Op maar een paar autominuten van de snelweg A2 bij Sittard. Gratis parkeren voor de deur!
 

Galerie JoLi

Johan ter Haar
Holsberg 81A
6129 KM Urmond
06-57395724
email Johan.terhaar@live.nl

Open zonder afspraak op zondag van 13-17 uur.
Alle andere dagen op afspraak.
Bel of mail voor een afspraak.

Van harte welkom!

www.galeriejoli.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven