Winterexpositie 2019 Galerie JoLi

Van 1 december 2019 t/m 2 februari 2020

Galerie JoLi, een nieuwe galerie in Berg aan de Maas (Limburg), toont werken van drie kunstenaars uit Limburg. Aart-Jan Moerman met reliëfs, Piet van Bragt met tekeningen en Erik Pluis met Epoxy schilderijen.

Aart-Jan Moerman maakt abstracte, witte, betoverende reliëfs die rust, orde en regelmaat uitstralen. De geometrische patronen blijven boeien door hun licht- en schaduwspel bij wisselend licht.

Piet van Bragt componeert zijn fraaie tekeningen met lijnen, vlakken, structuren en onleesbaar geschreven teksten. Het zijn abstracte weergaven van gedachten, ze geven iets weer van zijn persoonlijkheid.. Experimenteren is belangrijk en is het begin van een ontdekkingsreis, waarbij onbekend is wat hij onderweg tegenkomt en hoe het gaat eindigen.

Erik Pluis maakt prachtige abstracte schilderijen, verf wordt afgewisseld met epoxy lagen, dit geeft een gesuggereerde en daadwerkelijke diepte. Zijn expressionistische werken ontstaan door gestuurd toeval en intuïtie. Het combineren van verschillende verfsoorten en mediums geeft een boeiend samenspel van kleuren.

In de Tuinkamer en uit de voorraad is nog veel meer kunst te zien! Onder anderen Reinoud van Vught, Jeroen Meijs, Eddie Symkens, Theo Kuijpers e.v.a.

Van harte welkom!

Scroll naar boven