Contact en informatie

Openingstijden Galerie Joli (Opening hours Galerie JoLi)

Galerie JoLi is weer open op zondag 8 januari 2023. Welkom om in het nieuwe jaar de prachtige kunstwerken in de expositie Poetic Systems te komen bekijken!

Openingstijden bij de expositie Poetic Systems t/m 22 januari 202 (during the exhibition until 22nd of Januar 2023):

Elke zaterdag en zondag open van 13-17 uur (every Saturday and Sunday from 13-17 h). Op alle andere dagen open op afspraak. Voor een afspraak kunt u bellen met Johan ter Haar op 06-57395724 of mailen naar Johan.terhaar@live.nl  (All other days on appointment)

Galerie Joli, Holsberg 81A, 6129 KM, Berg aan de Maas (Urmond)

Galerie JoLi is een galerie voor moderne en hedendaagse kunst. Dit zijn zowel originele werken als grafiek, beelden en glaskunst. Voor het bekijken of aanschaffen van gepresenteerde werken kunt u geheel vrijblijvend komen kijken in de galerie in Berg aan de Maas. Of maak een afspraak via mail Johan.terhaar@live.nl of telefoon 06-57395724. Bezichtiging van werk kan op afspraak, bij u thuis of op een andere geschikte locatie in Nederland en grensstreken. Galeriehouder is Johan ter Haar, telefoon 06-57395724, mail Johan.terHaar@live.nl, www.galeriejoli.nl Instagram en Facebook: Galerie Joli

Kom vrijblijvend kijken en genieten van de kunst. De meeste mensen komen om te kijken, een paar van onze bezoekers gaat blij naar huis met een kunstwerk.

Welkom in de galerie!

Natuurlijk is het werk in het echt altijd mooier dus als u een kunstwerk wil aanschaffen dan kunnen we een afspraak maken voor bezichtiging bij u thuis. Een proefplaatsing is mogelijk, dan kunt u het werk voor korte tijd in huis hebben.

We wensen u veel kijkplezier op deze website! En zegt het voort, deel deze informatie met kunstliefhebbers die u kent.

Let op, er is een trap naar beneden! (Caution; staircase downstairs)

Slechts enkele minuten van de snelweg A2 bij Sittard. Ideaal als u op weg bent of komt uit Zuid Limburg! Mooi te combineren met een wandeling langs de Maas in het nieuwe RivierPark Maasvallei. Voor de routeplanner moet Urmond worden gebruikt. De galerie ligt in de gemeente Stein, vlak bij Sittard in Limburg. Parkeren kan in de straat of in de directe omgeving, aan de Raadhuisstraat zijn een aantal kleine parkeerterreinen. De ingang van de galerie is aan de rechter zijkant van het pand.

Op deze site staan een aantal kunstwerken van kunstenaars. Dit is niet de hele collectie, er is nog meer werk van deze en andere kunstenaars, neem gerust contact op voor meer informatie! Er is werk van o.a. de volgende kunstenaars: Reinoud van Vught, origineel werk en grafiek. Theo Kuijpers, origineel werk en grafiek, Janus Metsaars schilderijen, Uwe Poth olieverf, Ad Arma, grafiek. Ger Lataster, origineel werk en grafiek, Toon Teeken, originele schilderijen, tekeningen en grafiek, Marti de Greef, bronzen beelden, Nic Jonk, bronzen beelden en grafiek, prachtige glasobjecten van Barbara Nanning, Richard Price, Sabine Lintzen en Arnout Visser.

En nog veel meer werk van diverse andere kunstenaars!

Bel voor meer informatie: Johan ter Haar 06-57395724

Johan.terHaar@live.nl       www.galeriejoli.nl

Rekening nummer  NL76 INGB 0007 5983 11

KvK nummer  67496636      Btw nummer NL001321718B12

Ingang: aan de zijkant van het huis, rechter kant.

www.facebook.com/GalerieJoLi/

Overzicht van een deel van Galerie JoLi bij de Zomerexpositie 2022

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Galerie JoLi