20 november 2017

Contact en informatie

 

Openingstijden Galerie JoLi

GRATIS ON-LINE RONDLEIDING!

Met name geschikt voor groepen zoals gezin, familie, verjaardagen, verenigingen, bedrijven!
Tijdens de lockdown willen we u de mogelijkheid bieden de prachtige Winterexpositie on-line te beleven. Maak hiervoor een afspraak om rondgeleid te worden via een Zoom verbinding. U wordt dan persoonlijk rondgeleid waarbij we de kunstwerken die u interesseren van alle kanten kunnen laten zien! Schroom niet, we zullen net zo enthousiast als in de galerie vertellen over de kunstenaars en de kunst die zij voor u hebben gemaakt.
Welkom in de on-line galerie!
Verder hebben we veel meer kunstwerken van de Winterexpositie op onze website geplaatst zodat u hier een goede indruk kunt krijgen van al het moois dat we exposeren. Zie hiervoor bij Kunstwerken en bij Kunstenaars.
Natuurlijk is het werk in het echt altijd mooier dus als u een kunstwerk wil aanschaffen dan kunnen we een afspraak maken voor bezichtiging bij u thuis . Met inachtneming van alle RIVM maatregelen zoals een mondkapje en afstand houden.
De Winterexpositie wordt verlengd om u in het nieuwe jaar alsnog de gelegenheid te geven te komen kijken. De verlenging is in ieder geval tot en met zondag 28 februari 2021 en mogelijk langer als de lockdown wordt verlengd.
 

We wensen u veel kijkplezier op deze website!

Zegt het voort, deel deze informatie met kunstliefhebbers die u kent.

 

Galerie JoLi, Holsberg 81A, 6129 KM, Berg aan de Maas (Urmond).

 

Let op, er is een trap naar beneden!

 

Voor de routeplanner moet Urmond worden gebruikt. De galerie ligt in de gemeente Stein, vlak bij Sittard in Limburg. Parkeren kan in de straat of in de directe omgeving, aan de Raadhuisstraat zijn een aantal kleine parkeerterreinen. De ingang van de galerie is aan de rechter zijkant van het pand.

 

Galerie JoLi is een galerie voor moderne en hedendaagse kunst, zowel originele werken als grafiek, beelden en glaskunst. Voor het bekijken of aanschaffen van gepresenteerde werken kunt u geheel vrijblijvend komen kijken in de galerie in Berg aan de Maas, zie voor informatie de pagina Contact en informatie. Of maak een afspraak via mail Johan.terhaar@live.nl of telefoon 06-57395724.

Bezichtiging van werk kan op afspraak, bij u thuis of op een andere geschikte locatie in Nederland en grensstreken.

De galerie wordt gerund door Johan ter Haar. Vanuit zijn kunstverzameling en contacten met kunstenaars is de galerie ontstaan en heeft zijn uiteindelijk vorm gekregen in een mooi pand in Berg aan de Maas.

Op deze site staan een aantal kunstwerken van kunstenaars. Dit is niet de hele collectie, er is nog meer werk van deze en andere kunstenaars, neem gerust contact op voor meer informatie!

Er is werk van o.a. de volgende kunstenaars:

Erik Pluis, epoxy schilderijen.  Aart-Jan Moerman, reliëf schilderijen. Stefan Bleekrode, stadsgezichten; originele tekeningen en litho’s. Reinoud van Vught, origineel werk en grafiek. Theo Kuijpers, origineel werk en grafiek. Ad Arma, grafiek. Ger Lataster, origineel werk en grafiek. Toon Teeken, originele schilderijen, tekeningen en  grafiek. Nic Jonk, bronzen beelden en grafiek. Eppe de Haan, bronzen beelden. Barbara Nanning, glaskunst. Richard Price, glaskunst. Arnout Visser, glaskunst. Clemens Briels, beelden en grafiek.Lei Molin, origineel werk en grafiek.

 

En nog veel meer werk van diverse andere kunstenaars!

 

Bel voor meer informatie: Johan ter Haar 06-57395724

Johan.terHaar@live.nl       www.galeriejoli.nl

Rekening nummer  NL76 INGB 0007 5983 11

KvK nummer  67496636      Btw nummer NL001321718B12

Ingang: aan de zijkant van het huis, rechter kant.

www.facebook.com/GalerieJoLi/

Overzicht Galerie JoLi met de Winterexpositie 2020/2021