Contact en informatie

Zomerexpositie 2024

Zondag 7 juli is de opening van de Zomerexpositie 2024!

Van harte welkom om de opening bij te wonen vanaf 14 uur, de officiële opening is rond 15 uur in aanwezigheid van Kai Kuper en Paul Ouwerkerk. Prachtig abstract werk van drie kunstenaars, Selma Dronkers, Kai Kuper, Paul Ouwerkerk.

De Zomerexpositie is te zien tot en met zondag 15 september 2024. Elke zaterdag en zondag open van 13 tot 17 uur, andere momenten op afspraak.

Coming exhibition at Galerie JoLi: Zomerexpositie 2024 (Summer exhibition 2024)The exhibition is open during the exhibition on Sundays from 1 p.m. to 5 p.m. and by appointment, please call or email to come and have a look.

Openingstijden Galerie Joli (Opening hours Galerie JoLi) tijdens de expositie (opening times during the exhibition): Elke zaterdag en zondag open van 13-17 uur (every Saturday and Sunday from 13-17 h). Op alle andere dagen open op afspraak. Voor een afspraak kunt u bellen met Johan ter Haar op 06-57395724 of mailen naar Johan.terhaar@live.nl  (All other days on appointment).

Hieronder kunt u uw naam en mailadres invullen voor de nieuwsbrief van Galerie JoLi. Hooguit een paar keer per maand wordt een nieuwsbrief gestuurd met informatie over de (nieuwe) expositie.

Galerie Joli, Holsberg 81A, 6129 KM, Berg aan de Maas (Urmond)

Galerie JoLi is een galerie voor moderne en hedendaagse kunst. Dit zijn zowel originele werken als grafiek, beelden en glaskunst. Voor het bekijken of aanschaffen van gepresenteerde werken kunt u geheel vrijblijvend komen kijken in de galerie in Berg aan de Maas. Of maak een afspraak via mail Johan.terhaar@live.nl of telefoon 06-57395724. Bezichtiging van werk kan op afspraak, bij u thuis of op een andere geschikte locatie in Nederland en grensstreken. Galeriehouder is Johan ter Haar, telefoon 06-57395724, mail Johan.terHaar@live.nl, www.galeriejoli.nl Instagram en Facebook: Galerie Joli

Kom vrijblijvend kijken en genieten van de kunst. De meeste mensen komen om te kijken, een paar van onze bezoekers gaat blij naar huis met een kunstwerk.

Welkom in de galerie!

Natuurlijk is het werk in het echt altijd mooier dus als u een kunstwerk wil aanschaffen dan kunnen we een afspraak maken voor bezichtiging bij u thuis. Een proefplaatsing is mogelijk, dan kunt u het werk voor korte tijd in huis hebben.

We wensen u veel kijkplezier op deze website! En zegt het voort, deel deze informatie met kunstliefhebbers die u kent.

Let op, er is een trap naar beneden! (Caution; staircase downstairs)

Slechts enkele minuten van de snelweg A2 bij Sittard. Ideaal als u op weg bent of komt uit Zuid Limburg! Mooi te combineren met een wandeling langs de Maas in het nieuwe RivierPark Maasvallei. Voor de routeplanner moet Urmond worden gebruikt. De galerie ligt in de gemeente Stein, vlak bij Sittard in Limburg. Parkeren kan in de straat of in de directe omgeving, aan de Raadhuisstraat zijn een aantal kleine parkeerterreinen. De ingang van de galerie is aan de rechter zijkant van het pand.

Bel voor meer informatie: Johan ter Haar 06-57395724 of mail Johan.terHaar@live.nl.

Rekening nummer  NL76 INGB 0007 5983 11

KvK nummer  67496636      Btw nummer NL001321718B12

Ingang: aan de zijkant van het huis, rechter kant.

www.facebook.com/GalerieJoLi/

Overzicht van een deel van Galerie JoLi bij de Zomerexpositie 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven