Contact en informatie

Komende expositie bij Galerie JoLi: Verbeelding van de Natuur met de kunstenaars Arjan van Arendonk, Han Klinkhamer en Ingrid Simons.

De opening van onze nieuwe expositie “Verbeelding van de Natuur” is op zondag 25 februari 2024, vanaf 14 uur bent u welkom, rond 15 uur is de officiële opening in aanwezigheid van de kunstenaars Arjan van Arendonk, Han Klinkhamer en Ingrid Simons. Zij zullen dan over hun werk vertellen en uw vragen beantwoorden.

Kom kijken naar hun prachtige kunstwerken, luisteren naar hun verhalen, kennismaken met de kunstenaars en gezellig samenzijn met andere kunstliefhebbers! Wij zorgen na de officiële opening voor aan hapje en een drankje.Van harte welkom!

Daarna is de expositie open op zaterdagen en zondagen van 13 tot 17 uur of op afspraak, bel of mail gerust om te komen kijken.

Tijdens de Tefaf van 7 t/m 14 maart 2024 zijn we dagelijks open van 11 tot 18 uur.

Coming exhibition at Galerie JoLi: Imagination of Nature with the artists Arjan van Arendonk, Han Klinkhamer and Ingrid Simons. The exhibition starts on Sunday February 25, 2024 and is open during the exhibition on Sundays from 1 p.m. to 5 p.m. and by appointment, please call or email to come and have a look. You are very welcome to the opening on Sunday, February 25, 2024 at 3 p.m. in the presence of the artists!

Openingstijden Galerie Joli (Opening hours Galerie JoLi) tijdens de expositie (opening times during the exhibition): Elke zaterdag en zondag open van 13-17 uur (every Saturday and Sunday from 13-17 h). Op alle andere dagen open op afspraak. Voor een afspraak kunt u bellen met Johan ter Haar op 06-57395724 of mailen naar Johan.terhaar@live.nl  (All other days on appointment). During Tefaf from 7 until 14 March 2024 we are open daily from 11 to 18 o’clock.

Hieronder kunt u uw naam en mailadres invullen voor de nieuwsbrief van Galerie JoLi. Hooguit een paar keer per maand wordt een nieuwsbrief gestuurd met informatie over de (nieuwe) expositie.

Galerie Joli, Holsberg 81A, 6129 KM, Berg aan de Maas (Urmond)

Galerie JoLi is een galerie voor moderne en hedendaagse kunst. Dit zijn zowel originele werken als grafiek, beelden en glaskunst. Voor het bekijken of aanschaffen van gepresenteerde werken kunt u geheel vrijblijvend komen kijken in de galerie in Berg aan de Maas. Of maak een afspraak via mail Johan.terhaar@live.nl of telefoon 06-57395724. Bezichtiging van werk kan op afspraak, bij u thuis of op een andere geschikte locatie in Nederland en grensstreken. Galeriehouder is Johan ter Haar, telefoon 06-57395724, mail Johan.terHaar@live.nl, www.galeriejoli.nl Instagram en Facebook: Galerie Joli

Kom vrijblijvend kijken en genieten van de kunst. De meeste mensen komen om te kijken, een paar van onze bezoekers gaat blij naar huis met een kunstwerk.

Welkom in de galerie!

Natuurlijk is het werk in het echt altijd mooier dus als u een kunstwerk wil aanschaffen dan kunnen we een afspraak maken voor bezichtiging bij u thuis. Een proefplaatsing is mogelijk, dan kunt u het werk voor korte tijd in huis hebben.

We wensen u veel kijkplezier op deze website! En zegt het voort, deel deze informatie met kunstliefhebbers die u kent.

Let op, er is een trap naar beneden! (Caution; staircase downstairs)

Slechts enkele minuten van de snelweg A2 bij Sittard. Ideaal als u op weg bent of komt uit Zuid Limburg! Mooi te combineren met een wandeling langs de Maas in het nieuwe RivierPark Maasvallei. Voor de routeplanner moet Urmond worden gebruikt. De galerie ligt in de gemeente Stein, vlak bij Sittard in Limburg. Parkeren kan in de straat of in de directe omgeving, aan de Raadhuisstraat zijn een aantal kleine parkeerterreinen. De ingang van de galerie is aan de rechter zijkant van het pand.

Bel voor meer informatie: Johan ter Haar 06-57395724 of mail Johan.terHaar@live.nl.

Rekening nummer  NL76 INGB 0007 5983 11

KvK nummer  67496636      Btw nummer NL001321718B12

Ingang: aan de zijkant van het huis, rechter kant.

www.facebook.com/GalerieJoLi/

Overzicht van een deel van Galerie JoLi bij de Zomerexpositie 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven