Gratis on-line rondleidingen

Met name geschikt voor groepen zoals gezin, familie, verjaardagen, verenigingen, bedrijven!
Tijdens de lockdown willen we u de mogelijkheid bieden de prachtige Winterexpositie on-line te beleven. Maak hiervoor een afspraak om rondgeleid te worden via een Zoom verbinding. Mail Johan.terhaar@live.nl of bel 06-57395724. U wordt dan persoonlijk rondgeleid waarbij we de kunstwerken die u interesseren van alle kanten kunnen laten zien! Schroom niet, we zullen net zo enthousiast als in de galerie vertellen over de kunstenaars en de kunst die zij voor u hebben gemaakt.
Welkom in de on-line galerie!
Galerie JoLi, overzicht Winterexpositie 2020/2021 Rechts
Galerie JoLi, overzicht Winterexpositie 2020/2021 Links
Verder hebben we veel meer kunstwerken van de Winterexpositie op onze website geplaatst zodat u hier een goede indruk kunt krijgen van al het moois dat we exposeren. Zie hiervoor bij Kunstwerken en bij Kunstenaars.
Natuurlijk is het werk in het echt altijd mooier dus als u een kunstwerk wil aanschaffen dan kunnen we een afspraak maken voor bezichtiging bij u thuis . Met inachtneming van alle RIVM maatregelen zoals een mondkapje en afstand houden.
De Winterexpositie wordt verlengd om u in het nieuwe jaar alsnog de gelegenheid te geven te komen kijken. De verlenging is in ieder geval tot en met zondag 28 februari 2021 en mogelijk langer als de lockdown wordt verlengd.
 

We wensen u veel kijkplezier op deze website!

Zegt het voort, deel deze informatie met kunstliefhebbers die u kent.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven