Expositie Kunstdagen Wittem

De kunstexpositie Kunstdagen Wittem zal in september plaatsvinden en wordt weer verzorgd door Galerie JoLi uit Berg aan de Maas.

De expositie in de Kloosterbibliotheek en de Kloostertuin sluit aan bij het thema blijdschap en vrolijkheid van de Kunstdagen. Er is kunst te zien van een groot aantal kunstenaars, waarbij kleur een belangrijke rol speelt evenals de inspiratie die zij uit de natuur halen. De natuur geeft ons een prettig gevoel, rust en kracht, vooral in een tijd waarin we aardig wat beperkingen hebben gekend.

Galerie JoLi uit Berg aan de Maas verzorgt ook dit jaar de tentoonstelling van moderne en hedendaagse kunst. Er is een afwisseling van realistische en abstracte kunstwerken te zien. Er zijn tientallen kunstwerken van diverse kunstenaars te zien  die een mooie omlijsting vormen van de concerten in de kloosterbibliotheek. Kunstenaars zijn onder anderen Reinoud van Vught, Seet van Hout, Uwe Poth, Ien Lucas, Theo Kuijpers, Siemen Dijkstra en Rolf Weijburg.

Welkom tijdens de volgende openingstijden:

Woensdag 1 september 2021 tot en met zondag 26 september 2021.

  • woensdagen, donderdagen, vrijdagen          van 13 tot 17 uur
  • op  zaterdagen en  zondagen                           van 11 tot 15 uur

Gratis rondleiding door de curator Johan ter Haar met uitleg over de kunst:

Wo en Do      14 uur

Za                   12  en 14 uur     Alleen NIET op zaterdag 11 september

Zo                   11 uur                        Alleen NIET op zondag 12 september

Voor groepen kan daarnaast een rondleiding op afspraak worden gegeven, mail naar Johan.terhaar@live.nl of bel 06-57395724.

Alle kunstvoorwerpen zijn te koop via Galerie JoLi.

Voor meer informatie zie www.galeriejoli.nl of kijk op de Facebook of Instagram pagina van Johan ter Haar. Galerie JoLi, Holsberg 81A, Berg aan de Maas.

De expositie Kunstdagen Wittem is in de prachtige Kloosterbibliotheek van Klooster Wittem, Wittemer Allee 32, 6286 AB in Wittem (Limburg).

Welkom om een variatie van kunst te komen kijken in Wittem !!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven