20 november 2017

Contact en informatie

 

Openingstijden Galerie JoLi

Open vanaf zondag 11 juli 2021 met de Zomerexpositie 2021!

Op zondagen en vrijdagen van 13-18 uur open (dit kan ZONDER een afspraak te maken)!

 

Op alle andere dagen open op afspraak. Voor een afspraak kunt u bellen met Johan ter Haar op 06-57395724 of mailen naar Johan.terhaar@live.nl

 

De expositie kan ook on-line worden bekeken. We hebben al diverse groepen rondgeleid waaronder een groep van 16 personen. Dit gaat dan live via een Zoom of Whatsapp verbinding.

 

Kom vrijblijvend kijken en genieten van de kunst. De meeste mensen komen om te kijken, een paar van onze bezoekers gaat blij naar huis met een kunstwerk.

Welkom in de galerie!

 

Natuurlijk is het werk in het echt altijd mooier dus als u een kunstwerk wil aanschaffen dan kunnen we een afspraak maken voor bezichtiging bij u thuis . Met inachtneming van alle RIVM maatregelen zoals een mondkapje en afstand houden. Een proefplaatsing is mogelijk, dan kunt u het werk voor korte tijd in huis hebben.

We wensen u veel kijkplezier op deze website!

Zegt het voort, deel deze informatie met kunstliefhebbers die u kent.

 

Galerie JoLi, Holsberg 81A, 6129 KM, Berg aan de Maas (Urmond).

 

Let op, er is een trap naar beneden!

 

Slechts enkele minuten van de snelweg A2 bij Sittard. Ideaal als u op weg bent of komt uit Zuid Limburg! Mooi te combineren met een wandeling langs de Maas in het nieuw Rivierpark Maasvallei.

 

Voor de routeplanner moet Urmond worden gebruikt. De galerie ligt in de gemeente Stein, vlak bij Sittard in Limburg. Parkeren kan in de straat of in de directe omgeving, aan de Raadhuisstraat zijn een aantal kleine parkeerterreinen. De ingang van de galerie is aan de rechter zijkant van het pand.

 

Galerie JoLi is een galerie voor moderne en hedendaagse kunst, zowel originele werken als grafiek, beelden en glaskunst. Voor het bekijken of aanschaffen van gepresenteerde werken kunt u geheel vrijblijvend komen kijken in de galerie in Berg aan de Maas. Of maak een afspraak via mail Johan.terhaar@live.nl of telefoon 06-57395724.

Bezichtiging van werk kan op afspraak, bij u thuis of op een andere geschikte locatie in Nederland en grensstreken.

De galerie wordt gerund door Johan ter Haar. Vanuit zijn kunstverzameling en contacten met kunstenaars is de galerie ontstaan en heeft zijn uiteindelijk vorm gekregen in een mooi pand in Berg aan de Maas.

Op deze site staan een aantal kunstwerken van kunstenaars. Dit is niet de hele collectie, er is nog meer werk van deze en andere kunstenaars, neem gerust contact op voor meer informatie!

Er is werk van o.a. de volgende kunstenaars:

Erik Pluis, epoxy schilderijen.  Aart-Jan Moerman, reliëf schilderijen. Stefan Bleekrode, stadsgezichten; originele tekeningen en litho’s. Reinoud van Vught, origineel werk en grafiek. Theo Kuijpers, origineel werk en grafiek. Ad Arma, grafiek. Ger Lataster, origineel werk en grafiek. Toon Teeken, originele schilderijen, tekeningen en grafiek. Nic Jonk, bronzen beelden en grafiek. Eppe de Haan, bronzen beelden. Barbara Nanning, glaskunst. Richard Price, glaskunst. Arnout Visser, glaskunst. Clemens Briels, beelden en grafiek.

 

En nog veel meer werk van diverse andere kunstenaars!

 

Bel voor meer informatie: Johan ter Haar 06-57395724

Johan.terHaar@live.nl       www.galeriejoli.nl

Rekening nummer  NL76 INGB 0007 5983 11

KvK nummer  67496636      Btw nummer NL001321718B12

Ingang: aan de zijkant van het huis, rechter kant.

www.facebook.com/GalerieJoLi/

Overzicht Galerie JoLi met de Winterexpositie 2020/2021
Deel van de Tuinkamer expositie met kunst van vlnr Jan Goossen, Frank Asnes, Marti de Greef en Theo Kuijpers met nog een beeld van Jan