20 november 2017

Contact en informatie

 

Openingstijden Galerie JoLi, van harte welkom!

  • Donderdag en vrijdag van 13 tot 18 uur, na reservering
  • Zondag van 13 tot 18 uur, maximaal 4 bezoekers tegelijk binnen, reserveringen hebben voorrang
  • Dit zijn openingstijden tijdens de expositie tot en met 22 november 2020
  • Tussen het einde van deze expositie  en het begin van de volgende expositie is de galerie gesloten
  • Of op afspraak, bel gerust voor een geschikt tijdstip

 

November 2020: We mogen open blijven maar willen wel het bezoek reguleren, vanwege het corona virus. We willen bezoekers vragen om te reserveren voor ons aller veiligheid. Op zondagen kunt u zonder reservering komen, we laten maximaal 4 bezoekers tegelijkertijd binnen, bezoekers die hebben gereserveerd krijgen hierbij voorrang. Graag een mondkapje.

 

Dus wilt u in alle rust en veiligheid genieten van onze prachtige expositie dan kunt u een afspraak maken via mail of telefoon, johan.terhaar@live.nl of 06-57395724.

 

Slechts een paar minuten van de snelweg A2!!!

 

Galerie JoLi, Holsberg 81A, 6129 KM, Berg aan de Maas (Urmond).

 

Let op, er is een trap naar beneden!

 

Voor de routeplanner moet Urmond worden gebruikt. De galerie ligt in de gemeente Stein, vlak bij Sittard in Limburg. Parkeren kan in de straat of in de directe omgeving, aan de Raadhuisstraat zijn een aantal kleine parkeerterreinen. De ingang van de galerie is aan de rechter zijkant van het pand.

 

Galerie JoLi is een galerie voor moderne en hedendaagse kunst, zowel originele werken als grafiek, beelden en glaskunst. Voor het bekijken of aanschaffen van gepresenteerde werken kunt u geheel vrijblijvend komen kijken in de galerie in Berg aan de Maas, zie voor informatie de pagina Contact en informatie. Of maak een afspraak via mail Johan.terhaar@live.nl of telefoon 06-57395724.

Bezichtiging van werk kan op afspraak, bij u thuis of op een andere geschikte locatie in Nederland en grensstreken.

De galerie wordt gerund door Johan ter Haar. Vanuit zijn kunstverzameling en contacten met kunstenaars is de galerie ontstaan en heeft zijn uiteindelijk vorm gekregen in een mooi pand in Berg aan de Maas.

Op deze site staan een aantal kunstwerken van kunstenaars. Dit is niet de hele collectie, er is nog meer werk van deze en andere kunstenaars, neem gerust contact op voor meer informatie!

Er is werk van o.a. de volgende kunstenaars:

Erik Pluis, epoxy schilderijen.  Aart-Jan Moerman, reliëf schilderijen. Stefan Bleekrode, stadsgezichten; originele tekeningen en litho’s. Reinoud van Vught, origineel werk en grafiek. Theo Kuijpers, origineel werk en grafiek. Ad Arma, grafiek. Ger Lataster, origineel werk en grafiek. Toon Teeken, originele schilderijen, tekeningen en  grafiek. Nic Jonk, bronzen beelden en grafiek. Eppe de Haan, bronzen beelden. Barbara Nanning, glaskunst. Richard Price, glaskunst. Arnout Visser, glaskunst. Clemens Briels, beelden en grafiek.Lei Molin, origineel werk en grafiek.

 

En nog veel meer werk van diverse andere kunstenaars!

 

Bel voor meer informatie: Johan ter Haar 06-57395724

Johan.terHaar@live.nl       www.galeriejoli.nl

Rekening nummer  NL76 INGB 0007 5983 11

KvK nummer  67496636      Btw nummer NL001321718B12

Ingang: aan de zijkant van het huis, rechter kant.

www.facebook.com/GalerieJoLi/

Overzicht Galerie JoLi met expositie Fantastisch Getekend