27 augustus 2021

Kunstdagen Wittem

Kunstexpositie tijdens Kunstdagen Wittem door Galerie JoLi

Galerie JoLi uit Berg aan de Maas verzorgt ook dit jaar de tentoonstelling van moderne en hedendaagse kunst. Er is een afwisseling van realistische en abstracte kunstwerken te zien. Er zijn tientallen kunstwerken van diverse kunstenaars te zien  die een mooie omlijsting vormen van de concerten in de kloosterbibliotheek. Kunstenaars zijn onder anderen Reinoud van Vught, Seet van Hout, Uwe Poth, Ien Lucas, Theo Kuijpers, Siemen Dijkstra en Rolf Weijburg.

In de Kloostertuin zijn beelden te zien van Jeroen Meijs, Clemens Maassen, Mariƫlle van den Bergh, Mels Dees en Ad Arma.

Welkom tijdens de volgende openingstijden:

Woensdag 1 september 2021 tot en met zondag 26 september 2021.

  • woensdagen, donderdagen, vrijdagen          van 13 tot 17 uur
  • op  zaterdagen en  zondagen                           van 11 tot 15 uur

Gratis rondleiding door de curator Johan ter Haar met uitleg over de kunst:

Woensdagen en Donderdagen  14 uur, Zaterdagen 12 en 14 uur (Alleen NIET op zaterdag 11 september), Zondagen 11 uur (Alleen NIET op zondag 12 september)

Voor groepen kan daarnaast een rondleiding op afspraak worden gegeven, mail naar Johan.terhaar@live.nl of bel 06-57395724.

Alle kunstvoorwerpen zijn te koop via Galerie JoLi.

Voor meer informatie zie www.galeriejoli.nl of kijk op de Facebook of Instagram pagina van Johan ter Haar. Galerie JoLi, Holsberg 81A, Berg aan de Maas.

De expositie Kunstdagen Wittem is in de prachtige Kloosterbibliotheek van Klooster Wittem, Wittemer Allee 32, 6286 AB in Wittem (Limburg).

Welkom om een variatie van kunst te komen kijken in Wittem !!!